En av Norges mest dramatiske arbeidskonflikter

I 1927 fant en av norsk arbeidslivs mest dramatiske konflikter sted ved elva Julussa nær grensa mellom Elverum og Åmot. Konflikten involverte bl.a. streikende tømmerfløtere, statspoliti med hunder, streikebrytere, stortingspolitikere og militære styrker som var klare til å rykke inn.

Les mer om Julussakonflikten her.

«BRYTER OG STRANT – Julussa mai 1927»

Nå setter vi opp Julussaspelet på Brattveltdammen ved Julussa - stedet der "Julussakonflikten" var på sitt aller mest dramatiske. Og vi lar barna til skogsarbeiderfamiliene på begge sider av konflikten fortelle deg hva konflikten handlet om. Og mer om vennskap og uvennskap, konflikt og forsoning.

Les mer om Julussaspelet på denne linken.

Kjøp billetter

Billettsalget til årets forestillinger av Julussaspelet har åpnet. Det er kun to forestillinger, og et begrenset antall billetter til hver forestilling. Det kan være lurt å ikke vente for lenge med å kjøpe billetter...

Forestillingene vises lørdag 15. juni og søndag 16. juni på Brattveltdammen ved Julussa.

Les mer om billettsalget på denne linken.

Kansellering av bestilling

Kansellering av bestilling

Du har klikket for å kansellere bestillingen din. Bestillingen er avbrutt/kansellert, og ingen beløp har blitt belastet deg.

Hvis du likevel ønsker å gjennomføre bestillingen, må du starte på nytt forfra.

Prøvde du kanskje å gjøre kjøpet med mobiltelefon? Normalt sett skal det gå an å betale uansett om du bruker PC, nettbrett eller mobiltelefon – men likevel kan det kanskje være problemer med mobiltelefon/nettbrett. Prøv i såfall fra en PC/laptop.

Eller kontakt Julussaspelet v/styreleder Bjørn Jarle Røberg-Larsen, så ordner det seg helt sikkert.